Ostalo

V spodnjih rubrikah je predstavljenih nekaj mojih vzporednih projektov. Ti dokazujejo, da domišljija v modelarstvu res ne pozna meja in da je z malo spretnosti in volje iz lesa možno narediti karkoli.Maketa poslovno stanovanjskega objekta

Maketa poslovno stanovanjskega objekta je bila izdelana v merilu 1:200. Maketo sestavljajo trije samostojni sklopi, ki lahko služijo tudi kot priročne škatle za shranjevanje. Stene makete so oblepljene z bukovim in javorjevim furnirjem v horizontalni smeri, kar predstavlja posamezne etaže objekta. Stebri objekta so ponazorjeni z vertikalnimi orehovimi letvicami. Dimenzije makete so 308/180/318 mm.
Maketa stola LLSTOL

Makete večnamenskega stola LLSTOL so bile izdelane v treh barvah lesa: maklen, oreh in bukev. Makete so zgrajene iz dveh delov, sedalnega dela in naslona. Oba dela sta razstavljiva in se poljubno kombinirata v mizo, enako kot original. Merilo maket je 1:10.
"Metulj" BD Camalot 1

Čez poletje sem izdelal maketo metulja BD Camalot 1. Tako imenovani metulji se uporabljajo kot pripomoček za varovanje v alpinizmu. Izdelana je bila kot manjše darilo za prijatelja alpinista. Maketa je v merilu 1:1 in je funkcionalna kot originalen metulj. Zgrajena je iz naslednjih vrst lesa: javor, bukev in mahagonij. Poleg lesa maketo sestavljata še jeklena in medeninasta žica.
Toplar

Leseno maketo dvojnega kozolca oziroma toplarja sva izdelala z bratom v sklopu seminarske naloge v osnovni šoli. Dimenzije makete so 360/300/300 mm. Maketa je v večini izdelana iz letev masivnega lesa hrasta in smreke.
Kmečka hiša

Maketo kmečke hiše sva izdelala skupaj z bratom. Ogrodje hiše je zgrajeno iz kartona. Stene so oblepljene z vžigalicami. Streha je prekrita s kosi slame in ponazarja klasično kritino kmečkih hiš. Dimenzije makete so 420/300/150 mm.